3 Haziran 2012 Pazar

Bonibonlu pasta

Malzemeler :
6 Yumurta
6 Fincan toz şeker
1 Kahve fincanı su
6 Kahve fincanı un
 1Kabartma tozu
1 Vanilya
2 Çorba kaşığı kaşığı kakao
Kreması :
3,5 Su Bardağı Süt
1 Yumurta
2 Çay Bardağı Toz şeker
1 Çay Bardağı un
1 Çorba Kaşığı Nişasta
2 pk Vanilya
2 Çorba Kaşığı Kakao
Yapılışı: 
Yumurtayı Şekerle Çırp Beyazlayıncaya Kadar Diğer Malzemeleri Ekleyin Yağlanmış Kelepçeli Kalıba Dökün
125 Derecede 25 30 Dakika Pişirin .
Kreması:
Muhallebi Kıvamında Pişirip soğutun Kek Soğunca İkiye Bölün Kremayı Dökün. İkinci Kek Parçasınıda Koyup Üzerine Kalan Kremayı Döküp Biraz Donmasını Bekleyin Sonra Resimde Görüldüğü Gibi Süsleyin
Afiyet Olsun ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder